Hladniji, jesenji i zimski dani, po tradiciji „smiruju“ intenzitet boja lakova na našim noktima. To ipak ne znači da nam je sada izbor lakši, jer je mnogo predivnih nijansi koje ovih dana obožavamo i jedva čekamo naš novi termin za manikir. Naravno, crvena je večna i kruna svakog trenda, pa tako i sada ne možete promašiti ako je birate. Isto važi i za french, koji je u poslednje vreme svoja klasična izdanja uglavnom zamenio minimalističkim dizajnom. Izabrali smo za vas najbolje boje i manikir stilove u kojima u kojima ćete uživati.

Tamno plava

Dok je tirkizna nezaobilazna tokom leta, sve tamnije nijanse plave izgledaće odlično na vašim noktima u sezoni jesen/zima. Možete birati i teget, kojom ćete sigurno skrenuti pažnju na sebe.

Maslinasta

Bilo da želite jednobojan manikir, ili podlogu na kojoj ćete da oslikate jesenje motive, maslinasta je sjajan izbor. Možda ste često, razgledajući paletu boja, samo preletele pogledom preko nje ne razmatrajući je, ali, verujte nam, i te kako je zanimljiva. Lako se kombinuje sa zemljanim tonovima, ukoliko želite nešto kompleksniji manikir.

Boja lavande

Vašu pažnju zavređuje boja lavande koja je idealna i u mat varijanti. Unesite vedrinu u jesenje dane ovom, istovremeno, umirujućom nijasnom kojom ćete istaći ženstvenost, prefinjenost, romantičnost.

Crvena

Na paleti boja, crvena definitivno zauzima najviše mesta svojim raskošnim nijansama. Crvena boja je visoka moda na noktima. Birajte bilo koji nijansu, sve do bordo boje koja naglašava vašu sofocostiranost i eleganciju. Možete je lepo kombinovati sa nude ili bež nijansama, ukoliko ne želite jednobojni manikir.

French

Klasik u manikir trendovima, uz crvenu boju, je french. I time vam nismo rekli ništa novo. Međutim, možete se dobro namučiti da odaberete stil french-a za ovu sezonu. Mi ulažemo trud u minimalistički dizajn i ideje koje odatle potiču. Predlažemo vam da eksperimentišete i belu u ovom slučaju zamenite nekom drugom bojom. Ako birate samo tanke linije kojima ćete oivičiti nokat, naš favorit su crna, bordo ili boja zlata. Isprobajte klasiku sa primesama modernog!

gel lak

Dodatna preporuka: Jednu boju laka će geometrijski element minimalističkog dizajna podići na potpuno novi, a i dalje prefinjen nivo – crtice, linije, tačkice, trouglići…jednostavno, a efektno.

Naš izbor boja lepo ide na svaku dužinu nokta. Kraći nokti su sve traženiji, pa smo vam predložili upravo nijanse koje i na takvim noktima mogu da zablistaju. Vama koji ste možda navikli na tehniku izlivanja ili ojačavanja gelom, predlažemo da date šansu gel laku i tako se priključite sve većem timu pripadnica lepšeg pola koje biraju ovu manikir tehniku.

U svakom slučaju, u Cacao Beauty Center vas čekaju naše nail umetnice koje će vam pokazati mnogo lepih boja koje možete da ponesete na vašim noktima i svaku vašu zamisao sprovedu u delo.

Zakazivanje termina, nikad nije bilo lakše jer, osim putem telefona, sajta, društvenih mreža ili poseta našim beauty centrima, to možete uraditi i preko online servisa SrediMe.

Prijavite se na našu mailing listu!

Budite u toku sa svim akcijama i novostima iz Cacao Beauty Centra.

Hvala Vam na prijavi!

Pin It on Pinterest