Vaše lice najbolje će pokazati koliko vodite računa o sebi i svojoj koži. Usled zagađenja životne sredine, pada imuniteta i delovanja kombinacije raznih internih i eksternih faktora, može doći do neravnoteže i narušavanja prirodne lepote vaše kože. U takvim situacijama potrebno je posavetovati se sa stručnjacima u oblasti kozmetologije i estetike, ili dermatologije. Cacao nudi veliki izbor tretmana lica, prilagođenih različitim tipovima, potrebama kože i starosnim dobima.

Hemijski piling (voćne kiseline)

Jedno od prirodnih čuda kojima se kozmetičari koriste jesu voćne kiseline koje spadaju u najstarije kozmetičke sirovine. Predstavnici grupe voćnih kiselina su: glikolna, mlečna, vinska, jabučna i bademova kiselina. One skidaju površinski sloj mrtvih ćelija, rehidriraju epidermis i uspostavljaju normalan PH kože, oslobađaju pore od masnoće i sužavaju ih, uklanjaju pliće bore, a dublje čine manje vidljivim. Izbeljuju promene pigmentacije kože i fleke nastale od akni.

Uspešno se primenjuju tokom čitave godine osim letnjeg perioda, a jesen i zima su idealno vreme za obnavljajuće regenerativne tretmane. Koža je već nakon jednog tretmana blistava i zategnuta, vraća joj se prirodna ružičasta boja, a celo lice odiše svežinom.

Higijenski tretman lica

Toksini su najveći neprijatelji kože jer se ne zaustavljaju na njenoj površini već prodiru duboko u unutrašnjost ćelija.

Ove štetne supstance mogu poticati iz spoljašnje sredine (zagađenje, teški metali) ali i od samih ćelija. Kada koža nije u stanju da se oslobodi toksina prirodnim putem, toksini počinju da “guše ćelije”, narušavaju vitalnost kože i slabi dejstvo aktivnih sastojaka koji se nalaze u proizvodima za svakodnevnu upotrebu.

Tretman čišćenja stimuliše detoksikaciju i regeneraciju kože. Čista koža, spremna je da apsorbuje 51+3 hyalu kompleks, a aktivni sastojak cell detoxium eliminiše toksične supstance.

Lifting tretman

Glatka i zategnuta koža. Definisane i blage konture lica. To su karakteristike mlade kože koje ne želimo da izgubimo. Vremenom ovalni oblik lica postaje slabije definisan, konture se menjaju i opuštaju pod uticajem vremena i gravitacije.

Ćelijska aktivnost tokom godina postaje sporija, vezivni sistemi različitih slojeva kože se opuštaju, a potporne strukture kože (sačinjene od kolagena, elastina, hijaluronske kiseline) gube strukturni poredak i olabave se. Na taj način koža gubi punoću, tonus i elastičnost, bore postaju izraženije, a konture slabije definisane.

Aktivni sastojak collagen lift peptid predstavlja izbalansiran kompleks peptida koji stimulišu sintezu vlakana kolagena neophodnih za poboljšanje tonusa kože i očuvanje definisanog ovalnog oblika lica. Aktivni sastojak 3D instant sistem (ekstrakt tapioke) prijanja za površinu kože i stvara trodimenzionalnu mikro-mrežu koja zateže opuštenu kožu, pruža joj trenutnu potporu i čini je glatkom.

Lifting preparati sadrže veću koncentraciju aminokiselina kako bi stimulisale stvaranje kolagena i elastina u čijem se sastavu i same nalaze.

Oxygen tretman

Umor, brz ritam života, smanjena prokrvljenost i snabdevenost tkiva kiseonikom, dovodi do toga da koža ne može da diše i da boluje od „čelijskog umora“.

Proizvodi manju količinu energije potrebne za borbu sa slobodnim radikalima i faktorima starenja. Ovakva koža bez kiseonika je umorna, siva i beživotna, prevremeno se javljaju bore, pigmentacije i druge nepravilnosti.

Oxygen tretman daje koži kiseonik i vitalnost, stimuliše lokalnu cirkulaciju što za rezultat ima blistavu i svežu kožu – šok dejstvo za buđenje kože.

Snaga tretmana je u ozonidima (stabilne forme ozona) koji u kontaktu sa kožom oslobađa kiseonik, a kao rezultat imamo bolju produkciju kolagena, elastina, hijaluronske kiseline, ubrzava ćelijsku regeneraciju, obnavlja hidrolipidni film, reguliše sebacealnu fuknciju pa je posebno pogodan za masnu kožu.

Whitelight tretman

Nepravilna produkcija i distribucija melanina dovode do tamnih fleka i neujednačenosti tena. Pro white b-spheres (posvetljujuće sfere – regulišu produkciju melanina i bore se protiv formiranja tamnih fleka) sa bisfernim dual-transfer sistemom dovode do efektana više nivoa u koži. Na porvšini kože smanjuju vidljivost tamnih fleka, nedostataka i nesavršenosti radi postizanja ujednačenig tena momentalno. U dubljim slojevima rebalansira produkciju melanina za ujednačenu pigmentisanost i blistavost koji čine da ten blista iznutra. Preparati sadrže dijamantsku prašinu koja pomaže koži da reflektuje svetlost za postizanje mladolikog izgleda.

Tretman izbeljivanja – čini kožu svetlijom, mladalačkijom, blistavijom

Tretman protiv fleka – suprostavlja se tamnim flekama, ujednačava boju kože, ten je življi

Antiage tretman protiv fleka – posvetljuje, bori se sa borama, neujednačenošću i tamnim flekama odjednom. Intenzivno delovanje.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Prijavite se na našu mailing listu!

Budite u toku sa svim akcijama i novostima iz Cacao Beauty Centra.

Hvala Vam na prijavi!

Pin It on Pinterest