Vaše lice najbolje će pokazati koliko vodite računa o sebi i svojoj koži. Usled zagađenja životne sredine, pada imuniteta i delovanja kombinacije raznih internih i eksternih faktora, može doći do neravnoteže i narušavanja prirodne lepote vaše kože. U takvim situacijama potrebno je posavetovati se sa stručnjacima u oblasti kozmetologije i estetike, ili dermatologije. Cacao nudi veliki izbor tretmana lica, prilagođenih različitim tipovima, potrebama kože i starosnim dobima.

Hemijski piling (voćne kiseline)

Jedno od prirodnih čuda kojima se kozmetičari koriste jesu voćne kiseline koje spadaju u najstarije kozmetičke sirovine. Predstavnici grupe voćnih kiselina su: glikolna, mlečna, vinska, jabučna i bademova kiselina. One skidaju površinski sloj mrtvih ćelija, rehidriraju epidermis i uspostavljaju normalan PH kože, oslobađaju pore od masnoće i sužavaju ih, uklanjaju pliće bore, a dublje čine manje vidljivim. Izbeljuju promene pigmentacije kože i fleke nastale od akni.

Uspešno se primenjuju tokom čitave godine osim letnjeg perioda, a jesen i zima su idealno vreme za obnavljajuće regenerativne tretmane. Koža je već nakon jednog tretmana blistava i zategnuta, vraća joj se prirodna ružičasta boja, a celo lice odiše svežinom.

Higijenski tretman lica

Toksini su najveći neprijatelji kože jer se ne zaustavljaju na njenoj površini već prodiru duboko u unutrašnjost ćelija.

Ove štetne supstance mogu poticati iz spoljašnje sredine (zagađenje, teški metali) ali i od samih ćelija. Kada koža nije u stanju da se oslobodi toksina prirodnim putem, toksini počinju da “guše ćelije”, narušavaju vitalnost kože i slabi dejstvo aktivnih sastojaka koji se nalaze u proizvodima za svakodnevnu upotrebu.

Tretman čišćenja stimuliše detoksikaciju i regeneraciju kože. Čista koža, spremna je da apsorbuje 51+3 hyalu kompleks, a aktivni sastojak cell detoxium eliminiše toksične supstance.

Lifting tretman

Glatka i zategnuta koža. Definisane i blage konture lica. To su karakteristike mlade kože koje ne želimo da izgubimo. Vremenom ovalni oblik lica postaje slabije definisan, konture se menjaju i opuštaju pod uticajem vremena i gravitacije.

Ćelijska aktivnost tokom godina postaje sporija, vezivni sistemi različitih slojeva kože se opuštaju, a potporne strukture kože (sačinjene od kolagena, elastina, hijaluronske kiseline) gube strukturni poredak i olabave se. Na taj način koža gubi punoću, tonus i elastičnost, bore postaju izraženije, a konture slabije definisane.

Aktivni sastojak collagen lift peptid predstavlja izbalansiran kompleks peptida koji stimulišu sintezu vlakana kolagena neophodnih za poboljšanje tonusa kože i očuvanje definisanog ovalnog oblika lica. Aktivni sastojak 3D instant sistem (ekstrakt tapioke) prijanja za površinu kože i stvara trodimenzionalnu mikro-mrežu koja zateže opuštenu kožu, pruža joj trenutnu potporu i čini je glatkom.

Lifting preparati sadrže veću koncentraciju aminokiselina kako bi stimulisale stvaranje kolagena i elastina u čijem se sastavu i same nalaze.

Oxygen tretman

Umor, brz ritam života, smanjena prokrvljenost i snabdevenost tkiva kiseonikom, dovodi do toga da koža ne može da diše i da boluje od „čelijskog umora“.

Proizvodi manju količinu energije potrebne za borbu sa slobodnim radikalima i faktorima starenja. Ovakva koža bez kiseonika je umorna, siva i beživotna, prevremeno se javljaju bore, pigmentacije i druge nepravilnosti.

Oxygen tretman daje koži kiseonik i vitalnost, stimuliše lokalnu cirkulaciju što za rezultat ima blistavu i svežu kožu – šok dejstvo za buđenje kože.

Snaga tretmana je u ozonidima (stabilne forme ozona) koji u kontaktu sa kožom oslobađa kiseonik, a kao rezultat imamo bolju produkciju kolagena, elastina, hijaluronske kiseline, ubrzava ćelijsku regeneraciju, obnavlja hidrolipidni film, reguliše sebacealnu fuknciju pa je posebno pogodan za masnu kožu.

Whitelight tretman

Nepravilna produkcija i distribucija melanina dovode do tamnih fleka i neujednačenosti tena. Pro white b-spheres (posvetljujuće sfere – regulišu produkciju melanina i bore se protiv formiranja tamnih fleka) sa bisfernim dual-transfer sistemom dovode do efektana više nivoa u koži. Na porvšini kože smanjuju vidljivost tamnih fleka, nedostataka i nesavršenosti radi postizanja ujednačenig tena momentalno. U dubljim slojevima rebalansira produkciju melanina za ujednačenu pigmentisanost i blistavost koji čine da ten blista iznutra. Preparati sadrže dijamantsku prašinu koja pomaže koži da reflektuje svetlost za postizanje mladolikog izgleda.

Tretman izbeljivanja – čini kožu svetlijom, mladalačkijom, blistavijom

Tretman protiv fleka – suprostavlja se tamnim flekama, ujednačava boju kože, ten je življi

Antiage tretman protiv fleka – posvetljuje, bori se sa borama, neujednačenošću i tamnim flekama odjednom. Intenzivno delovanje.

RESURFACE²

Resurface² kombinuje korisna svojstva kompleksa kiselina sa pažljivo odabranim visoko koncentrisanim aktivnim sastojcima.

Vidljivo redukuje bore, ožiljke od akni i neujednačen ten, istovremeno poštujući delikatni balans kože.

Obogaćen REVIVYL™ kompleksom.

Prijavite se na našu mailing listu!

Budite u toku sa svim akcijama i novostima iz Cacao Beauty Centra.

Hvala Vam na prijavi!

Pin It on Pinterest