Više ne važi da nam ostaju na koži za ceo život ako to ne želimo.

Više vam se ne dopada simbol koji ste u nekom trenutku toliko voleli, da ste rešili da ga tetovirate. Možda ste shvatili da mesto vaše tetovaže nije bilo najsrećniji izbor. Imamo dobre vesti za vas – Cacao Beauty Center vam nudi uslugu laserskog uklanjanja tetovaže.

Za tetoviranje se kaže da je staro koliko i ljudski rod, ali tek odnedavno imamo mogućnost da potpuno uklonimo pigment koji je unet u treći sloj našeg epiderma. Najranije to možemo uraditi godinu dana nakon tetoviranja. Zato više ne važi čuveno – dobro razmisli, to ti ostaje za ceo život.

Kada saznate da je zaista moguće da u potpunosti uklonite tetovažu sa tela, prvo pitanje najčešće nije kako, već da li to boli? Isti strah kao i pre tetoviranja.

Da vas odmah utešimo, tretman je minimalno bolan pa, ako ste izdržali tetoviranje, blago peckanje koje se oseća kod laserskog uklanjanja tetovaže neće vam predstavljati problem.

Pigment se uklanja laserskim zrakom koji ga locira i razbija na sitne čestice. Ono što je veoma važno je da se zdravo okolno tkivo ne oštećuje, jer za lasersko uklanjanje tetovaže Cacao Beauty Center koristi najnapredniju dostupnu tehnologiju. I ne samo to, bitno je kome poklanjate poverenje ovim povodom, a u našem salonu možete se maksimalno opustiti, jer najboljom tehnologijom upravljaju vrhunski „majstori ovog zanata“.

U zavisnosti od tipa kože i samog pigmenta kojim je rađena tetovaža, te veličine i mesta gde se nalazi, zavisi i koliko tretmana za uklanjanje će vam biti potrebno. Jednobojne i tetovaže u minimalističkom stilu najlakše je i najbrže ukloniti. Isto važi i za to koliko je profesionalno odrađena vaša tetovaža. Ako ste birali dobrog tattoo majstora, koji koristi kvalitetne boje, brže ćete se rešiti tetovaže koju više ne želite. Ono što je izvesno je da se tretmani obavljaju u razmaku od minumum mesec dana.

Kao što nakon tetoviranja tretiranom delu kože morate da pružite oređenu negu, to je slučaj i nakon laserskog uklanjanja pigmenta. Blago peckanje možete osećati najviše pola sata nakon tretmana, a za to vreme preporučuju se hladne obloge. Tretirana regija se maže određenim kremama, a uputstva i odgovore na sva vaša pitanja dobićete u Cacao Beauty Center.

Tetovaža nije jedino što se u spektru naših usluga može tretirati laserom u cilju uklanjanja. Na sličan način možete se rešiti i trajne šminke obrva kojom niste zadovoljni, a takođe se njime radi i karbonski piling lica. Više informacija potražite OVDE.

Prijavite se na našu mailing listu!

Budite u toku sa svim akcijama i novostima iz Cacao Beauty Centra.

Hvala Vam na prijavi!

Pin It on Pinterest