Kada smo u oktobru 2012. godine otvorili prvi Cacao Beauty Center u Kragujevcu, znali smo da ćemo konstantnim usavršavanjem članova tima, ulaganjem u kvalitetne materijale i opremu i besprekornim standardima kvaliteta, osvojiti poverenje klijenata. 

Od početka razvoja biznisa u industriji lepote na lokalnom nivou do jednog od vodećih beauty centara u zemlji i regionu – sedmogodišnji put nije bio jednostavan, ali trud je nagrađen. S ponosom najavljujemo otvaranje dva nova Cacao Beauty centra – u Beogradu i Svilajncu!

Naši klijenti u Beogradu i Svilajncu od ponedeljka, 8. jula biće u prilici da se uvere zašto je Cacao Beauty koncept lepote osvojio Kragujevac, Užice, Zagreb, i Podgoricu. Usluge manikira, pedikira, trajne šminke, masaža, nege tela, nadogradnje trepavica, tretmana lica, maderoterapije, oblikovanja tela, depilacije – lepota na jednom mestu! 

Posebno nas raduje što smo u prilici da ponudimo revolucionarni koncept u pristupu nezi lepote i očuvanju zdravlja – sa našim partnerom Medicina Familija u Svilajncu, integralnim nastupom na tržištu želimo da učvrstimo stav kod potrošača da je samo zdrava osoba lepa osoba.

Očekujemo vas na adresama:
Južni bulevar 112 (Kapija Vračara), Beograd
Kralja Petra I bb, Svilajnac 

Prijavite se na našu mailing listu!

Budite u toku sa svim akcijama i novostima iz Cacao Beauty Centra.

Hvala Vam na prijavi!

Pin It on Pinterest