CACAO FRANŠIZA

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

CENTAR CACAO osnovan je 2012. godine u Kragujevcu. Osnivači, bračni par Marija i Nemanja Čalija, učinili su da se studio gradi na sinergiji „dva umeća“ – Marijinog umeća i profesionalizma u pružanju usluga vezanih za lepotu, i Nemanjinog poznavanja marketinga i organizacije poslovanja. CACAO je, tako, od samog početka ustrojen kao poslovni koncept, sa jasnom namerom da bude mnogo više od „zanatskog“ salona u kome se pružaju usluge – sa namerom da postane zaokružen poslovni sistem.

Počeli su sa nekoliko usluga i dvoje zaposlenih. Stalno usavršavanje na domaćim i internacionalnim edukativnim seminarima iz oblasti manikira, pedikira, nege tela, a posebno u oblasti trajne šminke i nege obrva (Permanent Makeup i Microblading), brzo su CACAO uzdigli do najpoznatijeg studija za negu lepote u Kragujevcu. Proširen je broj usluga, ali i broj zaposlenih, a Marijina veština i besprekorni radovi proširili su prepoznatljivost centra CACAO i van Kragujevca. Sve je to vodilo novoj fazi razvoja – osnivanju CACAO AKADEMIJE, za koju se slobodno može reći da je među najboljima u Srbiji. Spektar obuka, kao i broj predavača i saradnika, značajno je proširen, i danas akademija pruža usluge edukacije i obuke za, praktično, sve usluge nege lepote.

Oktobra 2016. godine, kao nastavak razvoja, u Kragujevcu se otvara i prva CACAO DROGERIJA – prodavnica koja prati potrebe studija i nudi kompletan asortiman za negu lepote profesionalnim korisnicima, klijentima studija i, naravno, svim kupcima koji „drže do sebe“. CACAO drogerija danas nudi asortiman od preko pet hiljada artikala, sa kompletnom paletom proizvoda neophodnih za rad studija. Time je stvorena pretpostavka za stabilno, povoljno, jednostavno i kvalitetno snabdevanje studija neophodnim asortimanom.

Paralelno sa tim, CACAO je uložio sredstva u razvoj softverske aplikacije za podršku u svakodnevnom radu studija. Ova aplikacija čini poslovanje studija jednostavnijim i efikasnijim, i što je najvažnije – uređenim. Aplikacija omogućava ne samo jednostavniji rad (zakazivanje, obračun, praćenje učinka…), već predstavlja poslovni alat koji korisnicima omogućava da aktivno prate poslovni učinak.

Sa željom da se CACAO, sada kao zaokružen koncept, ponudi tržištu, u poslednjem kvartalu 2016. godine započet je rad na FRANŠIZI CACAO. Ono što danas nudimo je kompletan i zaokružen sistem, idealan za efikasan rad: čine ga edukacija, opremanje, snabdevanje, organizacija i marketing.

FRANŠIZA CACAO pogodna je za one koji prvi put pokreću posao, ali i za one koji već vode kozmetički salon, ali žele da poslovanje podignu na viši nivo.

CACAO POSLOVNICE

BEOGRAD

Sopstvena poslovnica

Cacao Beauty Center
Braće Radovanović 25/11
Kapija Vračara, Beograd
Ulaz A1, sprat 2, stan 11

+381 64 933 83 83
info@cacaobeautycenter.com
cacaobeautycenter.com

KRAGUJEVAC

Sopstvena poslovnica

Cacao Beauty Center
Dr Ilije Kolovića 8, Kragujevac
+381 65 333 444 5
info@cacaobeautycenter.com
cacaobeautycenter.com

ZAGREB

Franšizna poslovnica

Cacao Beauty Center
Šubićeva 28, Zagreb
+385 91 192 2922

PODGORICA

Franšizna poslovnica

Cacao Beauty Center
Peka Dapčevića 66, Podgorica
+382 69 050 053

BANJA LUKA

Franšizna poslovnica

Cacao Beauty Center
Svetozara Markovića 5a, Banja Luka
+387 65 00 55 22

UŽICE

Franšizna poslovnica

Cacao Beauty Center
Dimitrija Tucovica 151, 2 sprat, Užice
+381 65 393 5 393

INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

Kupovinom franšize postajete deo CACAO mreže i, uz našu podršku i pod našim imenom, vodite sopstveni CACAO centar za negu lepote. Dobijate:

BREND, DIZAJN I OPREMANJE. Dobijate pravo da koristite naš brend. Ponudićemo idejno rešenje za vaš studio, i pomoći vam da ga uredite i opremite po povoljnijim uslovima. Kompletno snabdevanje – inventar, oprema, ali i marketinški i kancelarijski materijal – može se obaviti kod nas, na jednom mestu.

EDUKACIJA. Možete da se opredelite za usluge koje želite da pružate, a mi ćemo organizovati obuku i sertifikaciju za pružanje takvih usluga. CACAO akademija, kao edukativni deo sistema, uz radnu praksu u našem studiju, omogućiće vam da usluge pružate po standardima mreže i na unificiran način. Kada budete odlučili da proširite posao novim uslugama, tada ćemo vam pružiti obuku za svaku od tih novih usluga.

SNABDEVANJE. Sve vezano za pružanje usluga – preparate, pribor, potrošni materijal – kupujete u CACAO drogerijama, po najboljim uslovima, bez razmišljanja o logistici.

EFIKASNA ORGANIZACIJA. Poslovanje je organizovano tako da odgovori zahtevima modernog poslovanja – uz CACAO APP poslovnu aplikaciju lako ćete obavljati sve što je vezano za poslovanje studija, zakazivanje i naplatu usluga, odnose sa klijentima… Aplikacija je istovremeno alat za organizaciju rada, analizu rezultata rada, ali i alat za kvalitetniju brigu o klijentima.

Osmislili smo i uredili koncept CACAO specijalista – najboljih kozmetičara iz CACAO mreže koji pružaju premijum usluge i koji će biti na raspolaganju svim poslovnicama u CACAO mreži. Kroz ovaj koncept ćete svojim zahtevnijim klijentima moći da ponudite i premijum usluge, koje će im, u vašem centru, pružati CACAO specijalisti.

​Dobijate pravo EKSKLUZIVNOSTI rada na definisanoj teritoriji.

MARKETING. Pružamo snažnu podršku u svim marketinškim aktivnostima. Digitalni marketing bez dodatnih troškova – Facebook i Google oglašavanje. Lokalne veb-stranice za svaki studio i imejl adrese.

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJE

Ulazna franšizna naknada: od 2.000 EUR (u RSD protivvrednosti), zavisno od veličine ekskluzivne teritorije. Uključuje Startni paket.

Redovna mesečna naknada: od 100 EUR, zavisno od teritorije. Uključuje održavanje aplikacije.

Ostale investicije:

Trošak uređenja i opremanja centra (zavisno od veličine lokala odnosno centra, i da li radimo standard ili premium): cca 4-12.000 EUR; Prvo punjenje – pribor i potrošni materijal (zavisno od vrste i broja usluga): cca 3.000-5.000 EUR.

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

Centar mora biti registrovana firma (preduzetnik, paušalac, doo… Pružamo podršku u osnivanju za početnike u preduzetništvu).

Svi kozmetičari angažovani u CACAO centrima moraju proći obuku u Cacao Akademiji i steći sertifikat za svaku od usluga koju pružaju,

Poželjno je da primalac franšize i sam radi u sopstvenom centru.

Za više informacija pozovite ili pošaljite email

+381 60 333 444 5info@cacaobeautycenter.com

IZGLED CACAO BEAUTY CENTER

ŽELITE CACAO FRANŠIZU U VAŠEM GRADU?

Prijavite se na našu mailing listu!

Budite u toku sa svim akcijama i novostima iz Cacao Beauty Centra.

Hvala Vam na prijavi!

Pin It on Pinterest