Lepi i uredni nokti važni su svakoj ženi koja drži do negovanog izgleda. Kako sve više vodimo računa o tome da tretmani koje radimo budu manje agresivni, a efekat što prirodniji, sve traženiji su kraći nokti rađeni tehnikom gel lak.

Gel lak nije novitet u svetu manikira, ali navika da ga nosimo na svojim noktima tek sada polako preuzima primat nad običnim gelom. Tome pogoduje upravo činjenica da se pripadnice lepšeg pola sve više odlučuju za kraće nokte i minimalistički dizajn koji se plasiraju kao trend. Za one koje vole duge nokte, bolji izbor je ipak gel.

Kako je reč o različitim materijalima, tehnika nanošenja i efekat na noktima se razlikuju. Ako se odlučite za gel lak, jedna od prednosti je što se ovakav manikir radi brže nego klasični lak. Nokatna ploča manje „trpi“ u odnosu na to kada stavljate gel jer je turpijanje veoma blago. Nokti će vam biti fleksibilniji i tanji, a osećaj prirodniji. Ovo ipak ne znači da morate više da čuvate svoje nokte u odnosu na gel koji je čvršći. Postojanost gel laka zavisi isključivo od brzine rasta vaših noktiju i kvaliteta nokatne ploče.

Predočili smo vam neke od prednosti gel laka na osnovu kojih ćete možda odlučiti da pređete u sve veći tim ljubiteljki ovakovog manikira.

U Cacao Beauty Centre objektima očekuju vas vešte umetnice manikira koje će vaše nokte ulepšati upravo onako kako ste zamislile.

Prijavite se na našu mailing listu!

Budite u toku sa svim akcijama i novostima iz Cacao Beauty Centra.

Hvala Vam na prijavi!

Pin It on Pinterest