MASAŽA

Delovanjem internih i eksternih faktora, u ljudskom organizmu akumilira se stres. Nepravilno sedenje za računarom, manjak fizičke aktivnosti, neudobna obuća, nepravilna ishrana, oslabljen imunitet – takvi faktori dovode do pojave bola i neprijatnosti u predelu nogu, ruku, leđa, glave. Za otklanjanje simptoma napetosti i smanjenje i potpunu eliminaciju uzročnika bola preporučujemo masažu. Masaža je idealno rešenje ukoliko imate problem sa lošom cirkulacijom, ako ste hronično iscrpljeni ili imate nemiran san. Masaža je odličan saveznik i u održavanju lepote tela i vitkosti. Cacao u ponudu uključuje veliki izbor masaža: Cacao relax masaža, terapeutska masaža, sportska masaža parcijalne masaže – lice, leđa, stopala, vrat.

NOVO U PONUDI

Limfna drenaža je tretman za regeneraciju tkiva i za detoksikaciju organizma. Služi da odblokira limfne kanale i krvne sudove i tako dolazi do pročišćenja organizma i do smanjenja bolova usled nataložene limfe. Limfna drenaža ima pozitivan uticaj na nervni sistem, na mišićni i na imuni sistem. U limfnoj cirkulaciji krije se eliksir mladosti i života. Ovaj tretman najviše se izvodi na rukama, nogama, na stomaku, leđima, bokovima, stopalima. Postoji manuelna metoda i metoda koja se izvodi putem aparature. Manuelna drenaža radi se približno slično kao masaža, sa određenim pokretima ruku koji se ritmično ponavljaju i prilagođavaju krvnim sudovima i njihovim rasporedom i tokom. Bitan je pritisak ruke i intenzitet, jer treba da bude tačno toliki da deluje na potkožno i na kožno tkivo, a ne na mišiće. Manuelna limfna drenaža deluje na nervni sistem, oslobađa od stresa i negativne energije. Organizam koji je premoren, tražiće od vas da više spavate i da se odmorite. Biće vam jasniji znaci koje vam telo šalje i ako ih poslušate, a verujem da hoćete, jer će biti naglašeniji nego do sada, bićete uopšteno odmorniji, imaćete više energije. Kada se oslobodite od stresa, prodisaćete.

Prenatalna masaža (masaža za trudnice) se posebno izdvojila kao rezultat trenda zdravog života i interesovanja mnogih trudnica da na sve moguće načine unaprede svoje zdravlje i olakšaju uobičajene tegobe tokom trudnoće i samog čina porodjaja. Prenatalna masaža je usmerena na specifične potrebe žene tokom trudnoće i podrazumeva se da je isključivo može izvoditi posebno edukovana osoba, medicinskog obrazovanja i sa ozbiljnim iskustvom iz oblasti zdravlja žene u ovom posebnom periodu! Podrazumeva se da se pre započinjanja ove vrste tretmana, konsultuje i lekar koji vodi trudnoću! Najčešće nema nikakvih smetnji da bi se krenulo na ove izuzetno prijatne tretmane, ali se u nekim slučajevima kao preporuka lekara dobiju i odredjena ograničenja. Recimo, u nekim situacijama se savetuje da se masaža ograniči samo na noge, ruke, lice, glavu i vratni deo kičme, a da se ne obradjuje stomak i donji deo ledja!

Madero masaža Spada u holističke tehnike jer uspešno stimuliše i balansira energiju, smanjuje stres i oslobađa mišiće od bola. Zasniva se na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta koji su različitih oblika i dimenzija. Madero masaža se preporučuje za: Opuštanje tela i uma, Stimulaciju limfnog sistema, Eliminaciju toksina, Ubrzanje metabolizma, Tonus i zatezanje.

Masaža vulkanskim kamenjem. Masaža vulkanskim (vrućim) kamenjem pomaže kod opuštanja mišića, umiruje nervni sistem i poboljšava cirkulaciju. Povećava fleksibilnost u zglobovima, olakšava kretanje i smanjuje bol i grčeve u mišićima.

Prijavite se na našu mailing listu!

Budite u toku sa svim akcijama i novostima iz Cacao Beauty Centra.

Hvala Vam na prijavi!

Pin It on Pinterest