Trajna šminka postala je jedan od najvećih saveznika damama kada je reč o lepoti. Bilo da tretiramo obrve, kapke ili usne, možemo da postignemo prirodan izgled, a da ipak, na potpuno nenametljiv način, imamo istaknute crte lica ili dobru podlogu za dalje šminkanje. Puder obrve jedno su od najpopularnijih rešenja za sve nas koje želimo savršeno sređene obrve svakoga dana i naglašenu lepotu celog lica, a da se gotovo ni ne primećuje da smo ovu regiju tretirale trajnom šminkom.

Svaka žena želi da ima savršene obrve, ali smo i svesne da je taj efekat teško i postići i održavati kada je reč o našim prirodnim dlačicama. Zato oprobavamo razne tehnike iscrtavanja obrva, a Cacao vam ovom prilikom predstavlja senčenje, odnosno puder obrve, najpopularniju tehniku u ovom trenutku.

Uz puder obrve zaspaćete i probuditi se sa jednako savršenim obrvama. Kada govorimo o ovoj tehnici, ne možemo da izostavimo epitet prirodne, jer one zaista tako i izgledaju. Oblik i boja prilagođeni su vašim crtama lica i tenu ili kosi. Za razliku od nekih drugih tehnika, nema oštrih kontura i prelaza i deluju negovanije.

Procedura

Kao i efekat, i tehnika senčenja se razlikuje od drugih tehnika trajne šminke obrva. Manje je agresivna i bolna, jer aparat ne prodire u dublje slojeve kože. Nema krvarenja, ožiljaka, grudvica. Odabrana regija tretira se lokalnom anestezijom u vidu gela. Nakon tretmana, obrve će neko vreme biti tamnije nego što ste očekivale, ali će vremenom sve doći na svoje. Optimalno je da prave rezultate vidite kroz tri do četiri nedelje. Za to vreme tretiranu regiju negovaćete u skladu sa instrukcijama koje dobijete od našeg PMU stručnjaka. I brzo stižete do savršenih puder obrva.

puder obrve

Dugotrajnost

Puder obrve zadržaće se na vašem licu u zavisnosti od tipa kože. Optimalno je da se na licu zadrže od godinu  do godinu i po dana, međutim kod nekih klijenata su one potpuno reprezentativne čak i nakon tog perioda, sve do 2 godine nakon tretmana. Nakon mesec dana od tretmana radi se prva korekcija, jer je toliko potrebno da se vaše puder obrve u potpunosti formiraju i da koža zaraste i obnovi se.

Za kraj, još jednom naglašavamo prirodni efekat puder obrva – naše dame koje su ih odradile kažu da su oduševljene efektom, a gotovo da se ne primećuje da su radile trajnu šminku.

Konsultacije

Koža lica je osetljiva i podložna iritacijama, pa vodite računa kome poklanjate poverenje kada je reč o ulepšavanju ove regije. Pozivamo vas da posetite Cacao Beauty Center, gde ćete dobiti sve informacije i konsultovati se dodatno u vezi puder obrva, ali i ostalih tretmana trajne šminke. Možda, sem obrva, odlučite da ulepšate i kapke diskretnim ajlajnerom ili usne, i tako upotpunite prirodan izgled, a da ipak u svakom trenutku budete spremne za izlazak, čak i bez regularne šminke.

Prirodan izgled i briga o najsitnijim detaljima su naš potpis u radu koji garantuje zadovoljstvo svake klijentkinje. Cene trtemana možete pogledati ovde.
Sve usluge koje vam nudi Cacao beauty center možete zakazati posetom našim salonima, putem telefona ili sajta, a neke od njih i preko online servisa SrediMe.

Prijavite se na našu mailing listu!

Budite u toku sa svim akcijama i novostima iz Cacao Beauty Centra.

Hvala Vam na prijavi!

Pin It on Pinterest