Cacao Beauty Center je deo Cacao Concept-a i posluje u  Kragujevcu, Beogradu, Užicu, Zagrebu, Podgorici i Banja Luci i pruža usluge trajne šminke, laserskih/higijenskih tretmana lica i tela, manikira, pedikira, depilacije, lash lift-a, svilenih trepavica. Kompletan spisak usluga koje pružamo možete pogledati ovde.

Usled povećanog obima posla i težnje ka napredovanju, koja nas je oduvek odlikovala, potrebno nam je proširenje tima salona u Kragujevcu. U nastavku ćete naći uslove konkursa za zapošljavanje, ali pre toga želimo da znate šta planiramo.

Naime, uvek smo veliki deo pažnje posvećivali uređenju naših objekata i kvalitetu aparature i materijala sa kojima radimo, a sa ciljem zadovoljstva kako naših klijenata, tako i zaposlenih. Smatramo da vredimo I da smo uspešni samo ukoliko su obe strane zadovoljne.

U skladu sa tim, na našoj staroj, dobropoznatoj lokaciji u Kragujevcu, otvorićemo novi objekat. Objekat koji će karakterisati moderan, kvalitetan prostor vrhunskog dizajna enterijera, ali isto tako i vrhunskih uslova rada. Novi objekat će sadržati veći broj prostorija sa svim uslovima za komforan rad, posebne prostorije za zaposlene i prečišćivače vazduha. Cacao Beauty Center će odisati novom energijom, čiji deo možete postati.

Očekujemo prijave za sledeću poziciju:

KOZMETIČAR/ESTETIČAR
Mesto rada: Kragujevac

Potencijalni kandidati bi trebalo da poseduju:

  • Srednju stručnu spremu,
  • Iskustvo iz oblasti usluga koje nudi naš beauty centar – manikir, pedikir, depilacija, nadogradnja trepavica, tretmani lica i tela,
  • Odlične komunikacione i organizacione veštine,
  • Informatičku pismenost,
  • Pozitivan stav i želju za napredovanjem!

Zaposlenima nudimo:

– Rad u ekskluzivnom centru sa najsavremenijim aparatima,
– Stalnu mogućnost usavršavanja, napredovanja i edukacija,
– Prijavu radnog odnosa,
– Fiksnu platu,
– Bonuse po dogovoru;

Radno vreme centra je od 09-20 časova radnim danima, subotom od 09-17 časova, nedeljom se ne radi.

Od kandidata se očekuje profesionalan pristup poslu, visok nivo odgovornosti, ljubaznosti, tolerancije i zalaganja.

Svi zainteresovani svoj CV mogu poslati na mail posao@cacaobeautycenter.com. Ili isti doneti lično u salon na adresu Dr Ilije Kolovića 8, Kragujevac.

Više o nama možete pogledati na našem sajtu www.cacao-concept.com.

Srećno!

Prijavite se na našu mailing listu!

Budite u toku sa svim akcijama i novostima iz Cacao Beauty Centra.

Hvala Vam na prijavi!

Pin It on Pinterest