Kod laserskog uklanjanja tetovaža laserski zrak uništava pigment tetovaže na sitne čestice, ne oštećujući okolno zdravo tkivo. Kao sto je svaka osoba drugačija, tako je i svaka tetovaža, pa broj ponavljanja tretmana zavisi od veličine tetovaže i mesta gde je rađena.

Koristimo najnapredniju dostupnu tehnologiju kako bismo postigli što bolji efekat. Tretman uklanjanja tetovaza je minimalno bolan, tokom tretmana osećaju se blage senzacije poput peckanja. Tretmani se rade jednom mesečno.

UKLANJANJE TRAJNE ŠMINKE OBRVA

Kod uklanjanja trajne šminke obrva razbijeni pigment se razlaže ne oštećujući okolno tkivo. Razloženi pigment resorbuje naš limfni sistem i na taj način ga izbacuje iz organizma. Broj ponavljanja tretmana je individualan, u proseku je neophodno ponoviti tretman 3-5 puta u vremenskom intervalu od 30 dana. Sam tretman je minimalno bolan, osećaju se blage senzacije poput peckanja.

LASERSKI KARBONSKI PILING LICA

Utiče na poboljšanje kvaliteta kože, stimuliše proizvodnju kolagena, podmlađuje i smanjuje upalne procese na koži. Laserom se mogu ukloniti stare stanice kože, čime se podstiče rast novih stanica, samin tim koža postaje sjanija i svežija. Tretman predstavlja bezbolnu, neinvazivnu metodu, smanjuje bore, pore, pigmentacije i ožiljke od svih tipova akni, kao i same akne.

Preporučuje se kod: Proširenih pora; Upale lojnih žlezda; Hiperpigmentacije; Problematične koze; Ožiljaka od akni; Akni u aktivnoj fazi

Efekti laserskog karbonskog pilinga: Uklanja upalne procese; Ujednačava ten koze, sužava pore; Obnavlja kolagen, ubrzava mikrocirkulaciju.

Preporučuje se ponavljanje u seriji od tri tretmana, za maksimalni efekat, u razmaku od dve do četiri nedelje.

Prijavite se na našu mailing listu!

Budite u toku sa svim akcijama i novostima iz Cacao Beauty Centra.

Hvala Vam na prijavi!

Pin It on Pinterest