PERFECT SHAPER

Perfect Shaper aparat kombinuje infracrvenu svetlost, radiotalasnu energiju, vakum i masirajući efekat rolera u cilju maksimalno preciznog zagrevanja tkiva u opsegu ‪od 3 – 15‬ mm dubine.

Tretman je jednostavan, bezbolan a regije koje se obično tretiraju su: zadnji i prednji deo butina, spoljašnji i unutrašnji deo butina, zadnjica, stomak, nadlaktice, podvaljak.

Područje tela koje je bilo izloženo tretmanu može ostati toplo usled poboljšane cirkulacije a koža je odmah zategnutija i ima bolju strukturu.

Vise od 5 miliona izvršenih tretmana na svetskom nivou, i najviše objavljenih istraživanja od bilo kog drugog medicinskog aparata namenjenog za preoblikovanje tela, Perfect Shaper je najpriznatiji neinvazivni tretman trenutno na tržištu. Veoma efikasan u smanjenu obima i u tretiranju celulita, poboljšanja su vidljiva postepeno i nakon prvog tretmana,kada počne da se primećuje da je koža glatka i čvršća.

Šta je tačno Perfect Shaper ?

Perfect Shaper je medicinski uređaj koji je FDA (svetska asocijacija za hranu i lekove) odobrila za smanjenje celulita kao i obima stomaka i butina. Ovo je najnovija generacija uređaja. Perfect Shaper je popularan jer je neinvazivan, udoban, i pomaže da se poboljša stanje problematičnih oblasti u telu – rezultati koje je teško postići drugim metodama.

Kako funkcioniše?

Perfect Shaper kombinuje četiri mehanizma: infracrvene zrake, radiotalase, vakum i mehaničku masažu. Ove 4 energije deluju sinergistički na zagrevanje masti, produkciju kolagena i vezivnog tkiva ispod kože, kao i na poboljšanje cirkulacije i limfne drenaže tretiranog područja. Kao rezultat toga, metabolički procesi se ubrzavaju i koža se zateže.

Može li se tretirati bilo koji deo tela?

Da, Perfect Shaper se najčešće koristi na zadnjici i butinama. Abdomen i bokovi se često tretiraju zbog neželjenih masti koje se akumuliraju u tim oblastima. Takođe je moguć tretman nadlaktica i podbradka.

Da li je to samo za ljude sa celulitom?

Ne, procedura Perfect Shaper je savršena za svakoga ko želi da oblikuje telo i da se oslobodi dodatnih santimetara. Tretman se može prilagoditi za svaku od oblasti u zavisnosti od problema ili željenog ishoda.

Da li jedan tretman dovoljan da se reši problem?

Na žalost, vrlo malo stvari u životu se može rešiti odjednom. Problem je u tome što postoji mnogo spoljnih i unutrašnjih faktora koji utiču na naše telo i mogu dovesti do stvaranja celulita. Mođutim, prvi vidljivi rezultati su nakon samo 3 tretmana, kada se obim smanjuje najmanje 3 santimetra.

Da se lepa figura održi i spreči novo stvaranje celulita, 1-2 tretmana održavanja treba vršiti na svakih 4-6 meseci za najbolje rezultate.

Koliko dugo svaki tretman traje?

Vreme tretmana zavisi od veličine i broja oblasti koje se tretiraju. Jedna od oblasti je veličine jednog lista papira, a tretman svake oblasti može da potraje između 20-30 minuta.

Koji je najbolji način da se održe rezultati?

Sposobnost jedne osobe da održi svoje telo može biti veoma različita od druge. Prirodno – fit ljudi će će lakše održavati rezultate, dok drugi moraju intenzivnije da vežbaju i vode računa o ishrani. U principu, najbolji način da se održi svoje telo posle Perfect Shaper tretmana je zdrava ishrana, unos tecnosti, kao i redovne fizičke vežbe.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Prijavite se na našu mailing listu!

Budite u toku sa svim akcijama i novostima iz Cacao Beauty Centra.

Hvala Vam na prijavi!

Pin It on Pinterest