PERFECT SHAPER

Perfect Shaper aparat kombinuje infracrvenu svetlost, radiotalasnu energiju, vakum i masirajući efekat rolera u cilju maksimalno preciznog zagrevanja tkiva u opsegu ‪od 3 – 15‬ mm dubine.

Tretman je jednostavan, bezbolan a regije koje se obično tretiraju su: zadnji i prednji deo butina, spoljašnji i unutrašnji deo butina, zadnjica, stomak, nadlaktice, podvaljak.

Područje tela koje je bilo izloženo tretmanu može ostati toplo usled poboljšane cirkulacije a koža je odmah zategnutija i ima bolju strukturu.

Vise od 5 miliona izvršenih tretmana na svetskom nivou, i najviše objavljenih istraživanja od bilo kog drugog medicinskog aparata namenjenog za preoblikovanje tela, Perfect Shaper je najpriznatiji neinvazivni tretman trenutno na tržištu. Veoma efikasan u smanjenu obima i u tretiranju celulita, poboljšanja su vidljiva postepeno i nakon prvog tretmana,kada počne da se primećuje da je koža glatka i čvršća.

Šta je tačno Perfect Shaper ?

Perfect Shaper je medicinski uređaj koji je FDA (svetska asocijacija za hranu i lekove) odobrila za smanjenje celulita kao i obima stomaka i butina. Ovo je najnovija generacija uređaja. Perfect Shaper je popularan jer je neinvazivan, udoban, i pomaže da se poboljša stanje problematičnih oblasti u telu – rezultati koje je teško postići drugim metodama.

Kako funkcioniše?

Perfect Shaper kombinuje četiri mehanizma: infracrvene zrake, radiotalase, vakum i mehaničku masažu. Ove 4 energije deluju sinergistički na zagrevanje masti, produkciju kolagena i vezivnog tkiva ispod kože, kao i na poboljšanje cirkulacije i limfne drenaže tretiranog područja. Kao rezultat toga, metabolički procesi se ubrzavaju i koža se zateže.

Može li se tretirati bilo koji deo tela?

Da, Perfect Shaper se najčešće koristi na zadnjici i butinama. Abdomen i bokovi se često tretiraju zbog neželjenih masti koje se akumuliraju u tim oblastima. Takođe je moguć tretman nadlaktica i podbradka.

Da li je to samo za ljude sa celulitom?

Ne, procedura Perfect Shaper je savršena za svakoga ko želi da oblikuje telo i da se oslobodi dodatnih santimetara. Tretman se može prilagoditi za svaku od oblasti u zavisnosti od problema ili željenog ishoda.

Da li jedan tretman dovoljan da se reši problem?

Na žalost, vrlo malo stvari u životu se može rešiti odjednom. Problem je u tome što postoji mnogo spoljnih i unutrašnjih faktora koji utiču na naše telo i mogu dovesti do stvaranja celulita. Mođutim, prvi vidljivi rezultati su nakon samo 3 tretmana, kada se obim smanjuje najmanje 3 santimetra.

Da se lepa figura održi i spreči novo stvaranje celulita, 1-2 tretmana održavanja treba vršiti na svakih 4-6 meseci za najbolje rezultate.

Koliko dugo svaki tretman traje?

Vreme tretmana zavisi od veličine i broja oblasti koje se tretiraju. Jedna od oblasti je veličine jednog lista papira, a tretman svake oblasti može da potraje između 20-30 minuta.

Koji je najbolji način da se održe rezultati?

Sposobnost jedne osobe da održi svoje telo može biti veoma različita od druge. Prirodno – fit ljudi će će lakše održavati rezultate, dok drugi moraju intenzivnije da vežbaju i vode računa o ishrani. U principu, najbolji način da se održi svoje telo posle Perfect Shaper tretmana je zdrava ishrana, unos tecnosti, kao i redovne fizičke vežbe.

Prijavite se na našu mailing listu!

Budite u toku sa svim akcijama i novostima iz Cacao Beauty Centra.

Hvala Vam na prijavi!

Pin It on Pinterest