DERMA PEN

Ova procedura ima za cilj stimulaciju mikrocirkulacije i prirodnih procesa proizvodnje kolagena i aktivacije bioregeneracije kože. Uspešno se koristi i u terapiji neandrogene alopecije. Mikro-ubodi se nanose ručno, u regijama gde su bore ili promene na koži najistaknutije i Derma Pen sistemom na širim regijama kože lica. Mikroiglice prodiru u kožu do dubine od 0,2 do 1 mm i procedura se smatra bezbolnom.

Tokom tretmana, posebno osmišljen i patentiran gel se nanosi na površinu kože, omogućava klizanje modula sa iglama a potom se i apsorbuje. Nakon tretmana, klijentu se daje posebna vrsta proizvoda za negu kože nakon tretmana, uz detaljno uputstvo za upotrebu. Pravilna primena preparata za negu nakon tretmana je od izuzetne važnosti.

Rezultati tretmana obuhvataju: duboko hidriranje kože, povećava se tonus kože i ona postaje glatka, stimulacijom produkcije kolagena povećava se čvrstoća kože, postojeće bore postaju manje vidljive a koža izgleda mlađe. Rezultati su vidljivi 24 sata nakon procedure i traju nekoliko meseci.

Procedura se ponavlja do 3 puta, u razmaku od 3-4 nedelje. Sama procedura aktivira prirodnu sposobnost regeneracije kože produkcijom kolagenih vlakana.

Nakon procedure, koža je crvena kao usled umerenih opekotina od sunca. Moguć je i osećaj zatezanja i blaga osetljivost na dodir tretirane regije. Ovi efekti u velikoj meri prestaju nekoliko sati nakon tretmana i u roku od 24 sata koža će potpuno zaceliti. Nakon tri dana će nestati i najvidljivije crvenilo.

Primena i efekti: Zatezanje kože, lifting i podmlađivanje, umanjivanje vidljivosti ožiljaka od akni i rana, smanjenje bora, smanjivanje pora, smanjenje strija, lečenje alopecije.

Obično je potrebno do 3 tretmana za postizanje željenih rezultata, u razmaku od 3 nedelje.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Prijavite se na našu mailing listu!

Budite u toku sa svim akcijama i novostima iz Cacao Beauty Centra.

Hvala Vam na prijavi!

Pin It on Pinterest