Novogodišnje odluke i planovi zbog kojih osećate “leptiriće u stomaku” i tokom februara i marta, dobar su pokazatelj da ste na pravom putu ka uspehu – motivisani i spremni da ostvarite ciljeve.

Cacao, kao razvijen sistem koji neguje lepotu žena širom zemlje i u regionu, uvek se raduje uspehu svakog klijenta, partnera i saradnika. Razumećete zašto (i koliko) smo ponosni na Cacao Beauty Center u Zagrebu i njihov fantastičan tim!

Sa Tanjom Petković, vlasnicom Cacao Beauty Center-a u Zagrebu razgovarali smo o highlight momentima 2018. godine, kao i o planovima za dalje poslovanje.

Šta je obeležilo 2018. godinu u vašem Cacao Beauty centru?

Tanja: 2018. je obeležio rast u svim segmentima poslovanja našeg centra, vrlo uspešna implementacija svih planiranih usluga i učinkovito i brzo etabliranje brendova s kojima radimo. Naša vizija da tržištu ponudimo samo vrhunske brendove i tretmane vrlo brzo se pokazala uspešnom i možemo reći kako smo u protekloj godini ispunili sve ciljeve naše strategije – i više od toga.

Koje usluge/tretmani su bili najtraženiji tokom protekle godine?

Tanja: U protekloj godini ostvarili smo rast u svim segmentima, no svakako valja izdvojiti zanimanje za Lash Lift tretmane, koji su potpuno osvojili naše klijentice i hit su na tržištu. Prvi u Hrvatskoj uveli smo tretmane maderoterapije i u tom smo segmentu vrlo traženi i preporučeni. Takođe, u vrlo kratkom vremenu smo se nametnuli kao autoritet za depilaciju i prvi u centru Zagreba ponudili depilaciju voskovima Lycon, što smatramo našim velikim uspehom. Danas smo vodeći kozmetički centar za Lycon u Zagrebu.

Kada kažete Cacao Beauty center prvo pomislite na…?

Tanja: Naše asocijacije na Cacao Beauty su predanost klijentima i ispunjenje njihovih želja u najsitnije detalje. Jako nam prija što na te naše asocijacije dobijam predivne povratne informacije od naših klijenata, koje nas vrlo rado preporučuju dalje – u manje od dvije godine rada u Hrvatskoj, na našim društvenim mrežama imamo više od 200 preporuka s prosečnom ocenom 4.93.

Koji je najveći izazov kada je o brizi i negovanju lepote vaših sugrađanki reč?

Tanja: Zaista mnogo vremena provodimo analizirajući poslovanje i zadovoljstvo naših klijenata, kojima nastojimo ugoditi na sve načine – bez imalo sumnje to je najveći izazov u našem svakodnevnom radu. Trudimo se biti vrlo pristupačni, razumeti šta klijentkinja želi i dati savet kako to najbolje realizovati. Komunikaciji pridajemo veliku pažnju i pored naše stručnosti, smatramo je jednom od najvažnijih premisa u radu našeg centra.

Šta klijenti mogu da očekuju u 2019. godini?

Tanja: Kontinuirano pratimo trendove i dešavanja u industriji lepote i zdravlja i u tom smislu sasvim je sigurno kako ćemo ove godine ponuditi potpuno nove usluge. Veliku pažnju pridajemo i edukaciji naših zaposlenih, koji imaju stalan pristup resursima za sopstveno profesionalno usavršavanje, nadogradnju postojećih i sticanje novih znanja.

Prijavite se na našu mailing listu!

Budite u toku sa svim akcijama i novostima iz Cacao Beauty Centra.

Hvala Vam na prijavi!

Pin It on Pinterest