Prethodna godina bila je godina lepote, uspeha i napretka za Cacao Beauty Center u Podgorici. Za kratko vreme, podgorički Cacao pozicionirao se na tržištu kao lider u oblasti nege i ulepšavanja. Sa Nataršom Marinković, vlasnicom Cacao Beauty Center-a u Podgorici, razgovarali smo o planovima za dalji razvoj poslovanja.

Sta je obeležilo 2018. godinu u vašem Cacao Beauty centru?

Nataša: Zaista nisam neskromna kada kažem da je 2018. – prva godina rada našeg podgoričkog Cacao Beauty Center-a protekla uspešno i želim da se zahvalim svima onima koji su nam pružili podršku i poklonili svoje povjerenje. Ono što mogu da garantujem je da će usluge u našem salonu uvek biti na visokom nivou u korak sa svetskim trendovima i da će naši klijenti kao i do sada imati personalan pristup našeg osoblja. Pobornik sam stava da je pravo umeće ŠKOLOVANO NEGOVATI ŽENU.

Bilo je puno toga protekle godine kako pohvala tako i kritika, ali naglasiću da kritike više volimo zato što ih analiziramo i ispravljamo i tako čine da budemo žjoš bolji. Pored toga što smo uspeli da se pozicioniramo na tržištu Crne Gore u toj godini smo naš asortiman, pored pružanja usluga, proširili i edukacijaama a posebno bismo istakli to i da smo postali distributeri Lycon voska i Creative Lash Design-CLD trepavica i opreme za nadogradnju pa našim klijentima nudimo pružanje usluga, edukacije ali smo im i obezbjedili da materijale za te usluge kao i preparate za kućnu negu mogu kupovati kod nas.

cacao beauty center podgorica

Koje usluge/tretmani su bili najtraženiji tokom protekle godine?

Nataša: U toku prošle godine definitivno depilacija zauzima prvo mesto. Kako ženama tako i muškarcima u Crnoj Gori je Lycon vosak otkriće i sa uživanjem se prepuštaju usluzi depilacije. Zatim je usluga microbladinga i trajne šminke uzdigla brend Cacao na jos veći nivo u Crnog Gori, ali tu ne zaostaju ni manikir, pedikir, lash ift i nadogradnja trepavica, maderoterapija kao i razne masaže, a tretmani lica su učinili da se u potpunosti razlikujemo.

Krajem 2018. uveli smo novi aparat za tretmane lica – Dermatude metha therapy koji je zapravo alternativa faceliftinga i tu nas prepoznaju i lokalni medii koji su upravo te vesti i objavili. Ljepota i zdravlje, Cafe Montenegro, Exclusive magazin, tv777…

Kada kažete Cacao Beauty Center prvo pomislite na…? 🙂

Nataša: Vruću čokoladu 🙂 Ustvari pomislim na tim koji odlično funkcioniše i stalno se dopunjuje i razmenjuje različita iskustva sa različitih teritorija i država, jer uspeh se temelji na iskustvu i znanju.

Koji je najveći izazov kada je o brizi i negovanju lepote vaših sugrađanki reč?

Nataša: Trajna šminka. Sa Microbladingom ili ti iscrtavanjem obrva su nase sugrađanke bile upoznate ali PMU kapka (eyeliner) i usana je veliki izazov i vrlo interesantno i imale su dosta pitanja pre nego se odluče za tretman. Veliki izazov je takođe i skoro pa bezbolna depilacija, poslije koje svi izlaze sa osmehom na licu.

natasa marinkovic cacao podgorica

Šta klijenti mogu da očekuju u 2019. godini?

Nataša: U 2019. smo spremili nekoliko projekata. Prvi je da usugu profesionalnog šminkanja podignemo na viši nivo tako što ćemo se podkrepiti novim distributerstvom Makeup brenda. Zatim smo već uveli liniju Jeunesse gde izdvajamo instantly ageless serume koji za 2 minuta učine da izgledamo 10 godina mlađe, 100% peglaju i one najupornije bore i podočnjake a efekat traje 24 sata. Stalnim ponavljanjem dobijamo i dugotrajniji efekat. Odlične su pred neki bitan događaj i naši klijenti ih obožavaju, dostupne su u salonu kao usluga ali se mogu kupiti i za kućnu upotrebu.

Zatim, pomenuti aparat Dermatude nam nudi jos mogućnosti, pa možete očekivati uslugu BB glow tretmana za ujednačavanje tena i još puno toga. Trudimo se da pratimo trendove i u korak sa njima, našim klijentima da ponudimo razlicite usluge vrhunskog kvaliteta.

Posetićemo ovogodišnje lokalne ali i svetske sajmove kozmetike kako bismo bili u toku sa novim trendovima takođe već imamo zakazane seminare i razne edukacije jer želimo da nadograđujemo znanja i veštine kako bismo pružili što kvalitetniju uslugu.

Takođe u 2019. očekujemo da će se Cacao Podgorica i Kragujevac više družiti ali i da će realizovati zajedničke projekte! 🙂

Prijavite se na našu mailing listu!

Budite u toku sa svim akcijama i novostima iz Cacao Beauty Centra.

Hvala Vam na prijavi!

Pin It on Pinterest